BEL ONS DIRECT: +31 (0)85 273 71 66

Kamerfontein Boeddha donkergrijs

Kamerfontein Boeddha donkergrijs
Artikelomschrijving

Kamerfontein Boeddha donkergrijs

Een kamerfontein zorgt voor een ontspannen sfeer in iedere ruimte. In de slaapkamer, huiskamer of in de serre is een kamerfontein een bron van rust en ontspanning. De kamerfontein Boeddha donkergrijs is een prachtige kamerfontein in een donkergrijze kleur. De kamerfontein is voorzien van een Boeddha waardoor de kamerfontein niet alleen een rustgevende sfeer uitstraalt, maar ook prachtig is om naar te kijken.

De kamerfontein is gemakkelijk aan te sluiten en in gebruik te nemen middels het zogenaamd Plug&Play systeem. De kamerfontein wordt geleverd met een pompje welke u alleen maar in het stopcontact hoeft te steken, water toevoegen en uw kamerfontein is klaar voor gebruik! De kamerfontein is gemaakt van het materiaal polyresin. Polyresin bestaat uit gemalen steen wat wordt vermengd met een vloeibare kunsthars. Dit vloeibare mengsel heeft als grote voordeel dat het met uiterste precisie kan worden gegoten waardoor er een zeer gedetailleerd ontwerp ontstaat. Verder heeft polyresin een mooie uitstraling en is het vochtbestendig.

Creëer een bron van rust en ontspanning in uw slaapkamer of in de woonkamer met de prachtige kamerfontein Boeddha donkergrijs. De kamerfontein Boeddha is ook verkrijgbaar in een lichtere tint grijs.

Specificaties

  • Afmetingen: 15x10x23.5cm
  • Materiaal: Polyresin
  • Kleur: Donkergrijs
  • Geschikt voor: Binnengebruik
  • Inclusief pomp
Bekijk ook